Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Corturi medicale în patru zone din Alba Iulia, în weekend, pe timp de caniculă. Asistenţă de la voluntarii Crucea Roşie şi apă potabilă de la Primărie

Publicat

cort prima ajutor crucea rosiePrimăria Alba Iulia anunţă că de vineri sunt redeschise punctele de prim ajutor în oraş, având în vedere perioada de atenţionare Cod Galben de caniculă din weekend.

Corturile medicale anticaniculă vor funcţiona în acest weekend, ca răspuns la avertizarea de cold galben emisă de meteorologi.

Acestea sunt amplasate, începând de vineri, 17 iulie, în următoarele puncte din oraş: zona BCR Cetate, Casa de Cultură a Studenţilor, Catedrala Încoronării, Primăria Alba Iulia.

Acestea vor functiona până luni, iar, dacă este cazul, mai mult.

Personalul calificat pentru măsurarea tensiunii sau a glicemiei este asigurat de către Crucea Roşie Alba, iar apa potabilă, de Primăria Alba Iulia.

Reamintim că ANM a emis vineri atenţionare meteo de caniculă valabilă sâmbătă în vestul ţării, resepctiv duminică şi luni în toată ţara.

Citeşte şi ATENŢIONARE METEO COD GALBEN de CANICULĂ, duminică şi luni, în Alba. Temperaturi maxime de 35-38 de grade Celsius. Alte zone vizate

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax