Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Corul de copii „Flori de mai” al Liceului de Arte Regina Maria Alba Iulia a obținut premiul I la Festivalul de interpretare vocală „Trecut, prezent și viitor”

Publicat

corul-flori-de-mai-in-noile-tinute Corul de copii „Flori de mai” al Liceului de Arte Regina Maria Alba Iulia, dirijat de prof. Cristina Florea și acompaniat la pian de prof. Elena Beșliu a obținut premiul I la Festivalul de interpretare vocală ”Trecut, prezent și viitor”, desfășurat la Deva, în perioada 11-12 iunie.

Cu această ocazie, copiii au ”inaugurat” noile ținute de scenă a căror confecționare a fost sponsorizată integral de către Vitas România, prin intermediul campaniei ”Produs din suflet pentru comunitate”, inițiată de Centrul de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia

„Deși este un cor tânăr la propriu și la figurat palmaresul formației artistice condusă de prof. Cristina Florea este unul remarcabil, încununat cu premii la toate concursurile la care a participat, mereu în companii selecte.

Cu un repertoriu bogat și selectat cu grijă, cu o pregătire serioasă și continuă, cu sprijinul părinților și al comunității locale, Corul ”Flori de mai” a devenit tot mai cunoscut, respectat și invitat la manifestări artistice de calitate”, scrie pe blogul campaniei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax