Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Corul de copii ”Theotokos” din Alba Iulia, în Japonia. În perioada 27 noiembrie – 9 decembrie vor susţine şapte concerte

Publicat

Foto Theotokos Începând de joi, 27 noiembrie şi până în 9 decembrie, membrii corului de copii ”Theotokos” din Alba Iulia vor participa la un turneu în Japonia. Acest turneu este organizat împreună cu Ambasada României din Tokyo, Societatea Japonia – România şi Parohia Ortodoxă Română din Tokyo.

În cadrul acestui turneu, copiii din „Theotokos” vor susţine șapte concerte de muzică religioasă, colinde şi cântece de Crăciun, acompaniaţi de un ansamblu instrumental. Concertele lor vor avea loc la Ambasada României din Tokyo, la două universităţi şi săli de concerte. De asemenea, corul Theotokos va participa la slujba Te Deum-ului de Ziua Naţională a României, ce se va oficia la Ambasada României şi va da răspunsurile la Sfânta Liturghie, în biserica ortodoxă română din capitala Japoniei.

Membrii corului „Theotokos” au pregătit un repertoriu bogat, în care au inclus şi trei piese în limba japoneză, piese pe care le vor cânta în cadrul unui concert, pe un vapor, împreună cu un cor de copii japonezi, care, la rândul lor, au învăţat două colinde româneşti.

Corul de copii „Theotokos” a luat fiinţă în urmă cu 27 de ani, la Biserica Ortodoxă Maieri I din Alba Iulia, în decursul acestor ani călătorind şi realizând turnee în 34 de ţări din Europa, Asia, America şi Australia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Madalin

    joi, 27.11.2014 at 18:12

    Ansamblul instrumental nu are nume? sau nu se stie din cine este format?

    • moderatorul de serviciu

      joi, 27.11.2014 at 19:25

      @mMadalin, daca stii tu atunci spune ca noi adaugam in text

      • Madalin

        duminică, 07.12.2014 at 19:10

        Eu am intrebat deoarece nu stiu si sunt curios ce ansamblu este

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax