Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Corul „Theotokos” aduce colindul în biserica din Lancrăm

Publicat

Corul de copii „Theotokos” concertează, duminică, la biserica din Lancrăm. În ziua de prăznuire a intrării în templu a Maicii Domnului, micuţii talentaţi, dirijaţi de părintele arhidiacon Nicolae Călin Bulac vor aduce, pentru prima oară, în acest post al Crăciunului, colindul în casa lui Dumnezeu: „E o mare bucurie pentru noi ca, în această sărbătoare a Maicii Domnului, când ne aducem aminte de faptul că Sfinţii şi drepţii dumnezeieşti Părinţi Ioachim şi Ana au adus-o la templul din Ierusalim pe prunca Maria, care s-a pregătit aici pentru a-L naşte pe Fiul lui Dumnezeu, să avem în biserica noastră acest cor de copii care poartă chiar numele Născătoarei de Dumnezeu – Theotokos”, a spus părintele paroh al Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Lancrăm, Dacian Gane.

Corul Theotokos a devenit cunoscut în întreaga lume pentru talentul şi dăruirea cu care interpretează colindele şi cântecele bisericeşti. În prezent, corul Theotokos reuneşte aproximativ 100 de copii din şcoli şi licee din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax