Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Corul Theotokos colindă în Alba, în preajma Crăciunului

Publicat

După ce au colindat Europa, unde au susţinut 9 concerte, în diferite ţări, Corul Theotokos se întoarce la Alba Iulia şi ne invită să petrecem alături de ei cele câteva zile care ne mai ramân până la Sărbătoarea Crăciunului. În săptămâna care urmează, copiii talentaţi pregătesc albaiulienilor alte patru concerte de colinde, în Sebeş şi Alba Iulia.

Luni, 20 decembrie, de la ora 19.00, Corul Theotokos se va afla la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, iar marţi, colindul tradiţional românesc va răsuna, de la aceeaşi oră, la Casa de Cultură din Sebeş. Miercuri, 22 decembrie, cu începere de la ora 17.00, copiii vor colinda Centrul Comercial Alba Mall, în cadrul evenimentului „Fabrica de jucării”, un program devenit tradiţie în această perioadă a anului. Sâmbătă, 25 decembrie, mult-aşteptata zi de Crăciun, Corul Theotokos va oferi albaiulienilor un extraordinar concert de colinde la Biserica Maier I din Alba Iulia, după slujba Vecerniei, ce va fi oficiata de ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax