Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Corupţie: Dosarul medicului Liviu Stoica se judecă la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Dosarul medicului psihiatru Liviu Stoica, fostul şef al Laboratorului de Sănătate Mintală din Alba Iulia a ajuns din nou pe masa magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia, deoarece Curtea Constituţională a respins excepţia de neconstituţionalitate invocată de inculpat. La termenul de joi, judecarea cauzei a fost amânată pentru data de 19 mai, deoarece Liviu Stoica a cerut termen pentru a-şi angaja avocat.

Reamintim că, la Curtea de Apel Alba Iulia se judecă apelul formulat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi Liviu Stoica la sentinţa Tribunalului Alba pronunţată în luna iulie 2010. Medicul psihiatru din Alba Iulia a fost condamnat de Tribunalul Alba la patru ani de închisoare cu executare, după ce a fost trimis în judecată pentru luare de mită, în urmă cu 3 ani. Liviu Stoica a mai primit şi interdicţia de a profesa ca medic, încă un an după ce va ieşi din închisoare. Judecarea cauzei a fost suspendată în octombrie 2010.

În aprilie 2007, Liviu Stoica a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 1.000 de lei de la o persoană, în schimbul eliberării documentelor necesare întocmirii unui dosar pe caz de boală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax