Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Creşteri de salarii şi pentru angajaţii din sănătate. Sanitas anunţă majorări cu 100 de lei din 1 ianuarie 2015

Publicat

medici spital

medici După ce poştaşii au primit veşti bune că le vor fi majorate salariile din noiembrie cu 100 lei brut, şi angajaţii din sănătate au şanse la majorări. Federaţia Sanitas a renunţat la protestele anunţate, după ce Guvernul le-a promis sindicaliştilor că din ianuarie 2015 vor fi majorate cu 100 de lei salariile tuturor angajaţilor din sănătate şi din asistenţă socială, nu doar cele sub plafonul de 1.500 de lei, aşa cum se discutase în iunie, la MFP.

Prim-vicepreşedintele Federaţiei Sanitas, Marius Sepi, a declarat că în cadrul discuţiilor pe care sindicaliştii le-au avut, miercuri, cu premierul Victor Ponta, s-a stabilit ca salariile pentru angajaţii din sistemul sanitar şi cei din asistenţă socială să fie majorate cu 100 de lei, din 1 ianuarie 2015.

Sepi a precizat că Guvernul s-a angajat şi să finalizeze în 30 de zile negocierile privind contractul colectiv de muncă în domeniul sanitar şi să înceapă discuţii pentru eliminarea problemelor apărute în aplicarea Legii 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.

Sindicaliştii au mai cerut extinderea numărului de unităţi care să intre în contractul colectiv de muncă din asistenţă socială.

sursa: mediafax

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax