Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMA din comuna Fărău: Tânărul de 17 ani, REŢINUT pentru OMOR şi violare de domiciliu. Şi-a înjunghiat victima de patru ori

Publicat

arestat_catuse Tânărul din satul Heria, comuna Fărău, care şi-a omorât vecinul cu patru lovituri de cuţit a fost reţinut, joi, de procurorii Tribunalului Alba. Va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, acuzaţiile fiind de omor şi violare de domiciliu. I-a aplicat victimei lovituri de cuţit în zona toracelui, abdomenului şi gâtului, după o discuţie contradictorie.

Citeşte şi CRIMĂ în comuna Fărău. Un tânăr de 17 ani şi-a înjunghiat mortal vecinul, un vârstnic de 75 de ani

Potrivit procurorilor, „la data de 13.08.2015, în jurul amiezii, inculpatul a pătruns fără drept și fără consimțământul victimei C. Ș., în vârstă de 75 ani, în curtea și în casa locuinței acesteia, situată pe raza comunei Fărău, sat Heria, unde i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuțit în zona toracică, abdominală și a gâtului, cauzându-i leziuni care au condus la deces.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Alba. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”.

Procurorii mai precizează că „punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

Tânărul ar fi fost cel care a anunţat fapta la 112, însă a fugit de la locuinţa victimei şi a fost prins ulterior.

Crima s-ar fi petrecut după ce tânărul şi victima ar fi avut discuţii în contradictoriu. Minorul l-ar fi înjunghiat pe bătrân cu patru lovituri de cuţit, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. csdo

    sâmbătă, 15.08.2015 at 13:24

    Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba sunt cei care propun instantei luarea une masuri fata de cei implicati.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax