Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cristian Alexievici – Mister Alba 24.ro. Liceul de Muzică și Arte Plastice

Publicat

Cristian Alexievici s-a născut pe 5 aprilie 1996, este elev în clasa a IX-a la Liceul de Muzică și Arte Plastice și a fost desemnat Mister Alba24.ro. Cristi, cum îi spun prietenii are ca principale hobby-uri fotbalul, tobele și actoria.

Având în vedere că este elev la un liceu de muzică, Cristian Alexievici are ca materie preferată ”Percuția”, în vreme ce profesorul preferat este Florin Almășan.

La capitolul „ce-i place”, acesta a declarat următoarele: ”Îmi place să cânt cu trupa, să merg în excursii cu patrula de cercetași, să încerc experiențe noi”. La polul opus și mai exact la capitolul „lucruri care-i displac”, Cristi a spus că urăște superficialitatea, muzica de prost gust și totodată nu-i plac oamenii de neîncredere.

Când a venit vorba de propria descriere, Cristian a spus aşa: ”Sunt un băiat drăguț, plin de viață cu un bogat simț al umorului, dornic de a învăța lucruri noi, talentat la fotbal și la tobe, inteligent și nu în ultimul rând modest”.

În ceea ce privește cariera, tânărul spune că și-ar dori să îmbine muzica cu fotbalul, însă principala meserie ar fi cea de toboșar.

Dacă vă place Misterul Alba24.ro de la Liceul de Muzică și Arte Plastice sunteți invitați să dați un vot apăsând butonul ”recomandă” de la începutul sau de la sfârșitul paginii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Bianu Miruna

    duminică, 04.12.2011 at 10:17

    ahahahahah inteligent dragut si nu in ultimul rand modest=)) :*

  2. popa

    duminică, 04.12.2011 at 15:28

    parinteee baga o slujba :)))

  3. Pingback: Mai sunt 13 zile în care mai poți alege. Opt fete și șapte băieți au intrat în finala Miss și Mister Alba24.ro | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax