Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cristina Frățilă – Miss Alba24.ro, Colegiul Tehnic ”Apulum”

Publicat

O adeptă a distracției și a petrecerilor, Cristina Ruxandra Frățilă este pasionată de dans și volei, iar la toate acestea se adaugă plăcerile din timpul liber, pe care-l alocă prietenilor și distracțiilor. Aceasta adoră călătoriile și spune că își trăiește viața din plin.

Cristina Frățilă s-a născut pe 28 martie 1996 și este elevă la Colegiul Tehnic ”Apulum”, unde savurează din plin orele de sport și îl preferă ca profesor pe Aurelian Gugiu.

Nu-i place însă să învețe și nici să lenevească toată ziua în casă. Cristina spune despre ea: ”Sunt o persoană sinceră, câteodată modestă, deoarece mă văd o fată foarte frumoasă”.

În viitor, eleva nu se vede făcând altceva decât meseria de cosmeticiană.

Pentru a o vota pe Cristina Frățilă trebuie să apăsați butonul  ”recomandă” de la începutul sau de la sfârșitul articolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. :(

    marți, 06.12.2011 at 19:56

    Din pacate nu imi place de ea..e draguta dar hey „modesa deoarece ma vad foarte frumoasa” sunt fete in nr 4 care nu au concurat la bal dar te lasau pe tine cu mult in urma!:-j . Pacat !

    • radu gligor

      miercuri, 07.12.2011 at 17:47

      Prima conditie ca sa castigi un concurs, indiferent de ce natura, e sa participi.

  2. Pingback: Mai sunt 13 zile în care mai poți alege. Opt fete și șapte băieți au intrat în finala Miss și Mister Alba24.ro | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax