Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Crucea Roşie Alba Iulia: 27 de femei şi un băiat din Alba au obţinut calificarea pentru baby-sitter. Vor primi certificat de formare profesională de la Ministerul Muncii

Publicat

baby sitter Un număr de 28 de persoane din judeţul Alba vor primi un certificat de formare ca baby – sitter. Potrivit directorului Curea Roşie, Filiala Alba Iulia, Adrian Duşa printre cei care au promovat examenul la cursul gratuit de formare profesională s-a numărat şi un băiat. Toţi cursanţii au trecut cu brio examenul şi urmează să primească din partea Ministerului Muncii un certificat de calificare.

În data de 16 ianuarie s-a finalizat şi în municipiul Alba Iulia cursul  de baby-sitter, derulat în perioada 07 octombrie 2014 – 16 ianuarie 2015 în cadrul proiectului strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din Romania la programele de formare profesională continuă”. Din judeţul Alba au participat la cursuri 28 de persoane, 27 de femei şi un băiat, cu vârste cuprinse între 25 – 55 de ani.

La finalul cursului au avut de trecut printr-un examen, iar potrivit directorului Crucea Roşie, filiala Alba Iulia, Adrian Duşa toţi au promovat, urmând să primească din partea Ministerului Muncii un certificat de formare profesională.

Cursul a mai fost organizat în Bacău, Buzău, Constanţa, Vrancea, Tulcea, Prahova, Olt, Arad, Hunedoara,Timiş, Cluj, Maramureş, Satu-Mare, Braşov, Mureş, Bucureşti, Ilfov.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax