Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CS Unirea a obținut dubla legitimare a Ancăi Bunea: ”Pentru mine e un pas important în carieră”

Publicat

CS Unirea Alba Iulia a obținut, duminică, dubla legitimare a atletei Anca Bunea. Clubul condus de Marius Anghel va împărți rezultatele atletei cu CSS Mediaș, iar pe viitor nu este exclus ca sportiva să își continue studiile la Alba Iulia, vizând în acest sens dubla legitimare pe ruta CS Unirea – CS Universitatea Alba Iulia.

Directorul Marius Anghel se declară mulțumit de ultima achiziție făcută, iar așteptările în ceea ce o privesc pe Anca Bunea sunt pe plan internațional: ”Având în vedere valoarea sportivei, sperăm să avem mai multe prezențe în arenele internaționale. Ce aștept de la Bunea sunt performanțe internaţionale, pentru că la naționale a realizat şi va realiza destule”.

Sportiva este încântată de noua ei legitimare cu CS Unirea, iar, în ceea ce privește viitorul, Anca Bunea știe ce vrea de la noul său club. ”Pentru mine înseamnă foarte mult, pentru că am mai avut dublă legitimare și cu <Mica Romă>, cred că  e un pas foarte important în  carieră, deoarece doresc să continui studiile la Alba Iulia”, a declarat Anca Bunea.

Anca Bunea este născută pe 4 august 1994 și în prezent este elevă la Colegiul Tehnic „Mediensis” din Mediaș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Retrospectiva anului sportiv în judeţul Alba. Vezi evenimentele principale din 2012

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax