Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CS Unirea Alba Iulia a câștigat Campionatul național de împins din culcat. Irimie Andrei,campion absolut

Publicat

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a câștigat detașat Campionatul național de împins din culcat, masculin seniori, obținând 68 de puncte, cu 19 mai mult față de ocupantul locului secund, în vreme ce sportivul Andrei Irimie, legitimat la clubul din Alba Iulia, a fost declarat campion absolut.

Campionatul național de împins din culcat s-a desfășurat, în perioada 11-12 noiembrie 2017, la Sibiu și a reunit 60 de sportivi de la 15 cluburi din țară.

Sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia, Ovidiu Pănăzan, Irimie Andrei, Cioflică Andrei și Turuș Dan, au obținut patru medalii de aur, la seniori, iar sportivul Cătălin Buciuman o medalie de argint, tot la seniori.

La juniori I, Turuș Dan a obținut o medalie de aur, iar Avram Laurențiu o medalie de argint.  La juniori II, s-au obținut două medalii de aur, prin Buciuman Cătălin și Văduva Raimondo.

De asemenea, CS Unirea Alba Iulia a fost medaliat cu aur în clasamentul open la masculin seniori, datorită punctajelor pe care le-au obținut sportivii, iar pe locul secund s-a clasat C.S. Caza Powerlifting Timișoara.

Campion absolut al campionatului a fost declarat Andrei Irimie. În desemnarea acestui titlu, clasamentul s-a făcut după înmulțirea indicelui de greutate corporală cu greutatea ridicată. Astfel, la 82,5 kilograme Andrei a împins 280 de kilograme. Rezultatul este comparabil cu recordul mondial.

Buciuman Cătălin a realizat un record național la categoria de vârstă juniori II, după ce a împins 182,5 kilograme.

Toți sportivii au efectuat teste antidoping.

”Mulțumesc Clubului Sportiv Unirea pentru sprijin și promit surprize și mai mari pentru 2018 cu sportivii clubului. Vreau să mulțumesc și Ministerului Tineretului și Sportului, Clubului Sportiv Activ Sibiu și Shopping City Sibiu Mall pentru găzduire”, a spus Ovidiu Pănăzan, sportiv și instructor voluntar la CS Unirea Alba Iulia.

La rândul său, directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan a spus: ”Nu în urmă cu mult timp am legitimat încă cinci sportivi la CS Unirea Alba Iulia, sportivi ale căror rezultate bune nu au întârziat să apară. Îi felicit și le mulțumesc pentru că au făcut acest pas de a se alătura clubului fanion al județului și îi asigur de întregul sprijin necesar obținerii performantei”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax