Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Universitatea Alba Iulia a pierdut la Arad

Publicat

Etapa a IV-a a fost cu ghinion pentru baschetbalistele de la CS Universitatea LPS Alba Iulia. Fetele lui Nicușor Marcu au suferit miercuri seară, la Arad, a treia înfrângere consecutivă din prima divizie, iar acum principalul obiectiv al albaiuliencelor pare să devină ocuparea locului șase. Scorul final a fost 66-39 în favoarea  formației ICIM Arad.  Pe sferturi, scorul a fost: 16-10, 15-16, 20-4, 15-9.  ”A fost în regulă, meciul a fost strâns,  două sferturi chiar ne-am ținut de echipa din Arad, eu zic că a fost bine, chiar dacă am pierdut”, a mărturisit Ana Maria Chirilă, echipieră a  Universității ”1 Decembrie 1918”, Alba Iulia.

CS Universitatea a început partida în următoarea alcătuire: Silvia Grădinaru, Andreea Nemeș, Elena Dincă, Volha Tămărgeanu și Alexandra Uiuiu. Cea mai bună marcatoare de la formația albaiuliană a fost Andreea Nemeș; sportiva a reușit să marcheze 10 puncte. Ea a fost urmată de Alexandra Uiuiu și Silvia Grădinaru (ambele cu 8 reușite), Elena Dincă (7), Ana Maria Chirilă (4) și Adina Pop (2).

Exclusiv: George Lăncrăjan e noul principal al Universității

În sânul echipei albaiuliene au intervenit mici schimbări în ceea ce privește staff-ul tehnic. Nicușor Marcu a preluat funcția de director tehnic, în vreme ce postul de antrenor principal va fi ocupat de George Lăncrănjan. Acesta a și stat pe bancă, în rol de principal. ”În mare parte a fost ok, ne-am mișcat bine, am ratat destul de mult, cu o echipă care nu are nevoie de nici o prezentare.  ”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Decizia ca Nicușor Marcu să nu mai fie principalul echipei de baschet feminin a fost luată marţi seară, în mare secret, de președintele echipei, rectorul Universității ”1 Decembrie ” 1918 Alba Iulia, Achim Moise. De la partida de la Arad a lipsit Nicușor Marcu, acesta invocând probleme personale pentru absentarea de la meciul din etapa cu numărul patru.

În etapa viitoare, trupa pregătită de George Lăncrănjan va da piept, tot în deplasare, cu CS Bega Timișoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax