Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna a pierdut la limită la Tărlungeni

Publicat

După patru partide fără înfrângere, CS Zlatna a rupt seria invincibilă din campionat și au pierdut în runda a VI-a, cu 1-0, în deplasare la Unirea Tărlungeni. Unicul gol al partidei a fost marcat de Lucian Nicolae, în minutul 34. Acesta l-a învins pe Toderaș. ”Din păcate, nu am reușit să obținem puncte, dar per ansamblu a fost un meci echilibrat, în care pot să zic ca noi am dominat steril”, a declarat principalul grupării  CS Zlatna, Mihai Dăscălescu.

Chiar dacă au dominat, ”aurarii” s-au lovit din nou de probleme de arbitraj. ” Cine mă aude că mă tot plâng de arbitraje râde de mine, așa că nu mai zic nimic. Arbitrajul a fost așa cum a fost”, a adăugat principalul Zlatnei.

În urma acestei înfrângeri, trupa pregătită de Mihai Dăscălescu a ajuns pe 11 în clasament, cu 6 puncte acumulate în tot atâtea etape. În runda următoare, CS Zlatna va da piept cu Unirea Ungheni, partida fiind organizată pe Stadionul ”Minaur” din Zlatna.

CS Zlatna a intrat în teren în următoarea alcătuire: Toderaș (46, Barna) – Bratu, Man, Toma (cpt), Avram- Amariei (46 Câmpean), Cos. Sîmtion, Șorca (46, Dîrjan), A.Ianc (70, Neagu) – Ciucă, Bucur.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax