Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori. Bărbat din comuna Valea Lungă, cercetat de poliţişti

Publicat

suv politia lemne Un bărbat din comuna Valea Lungă este cercetat penal de poliţişti, după ce a tăiat, fără drept, mai mulţi arbori ce aparţineau unui consătean, al căror volum a fost estimat la 16 metri cubi. Prejudiciul a fost recuperat parţial.

În 22 februarie, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă l-au identificat pe un bărbat de 32 de ani, din comună, ca persoană bănuită de comiterea unor infracțiuni de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori, transmite IPJ Alba.

În perioada 6-18 februarie, acesta a tăiat şi sustras mai mulţi arbori, cu un volum de 16 metri cubi, de pe terenul unui consătean, cauzându-i astfel un prejudiciu în valoare de 4.720 lei.

La locuinţa bărbatului a fost găsită cantitatea de 8,8 metri cubi material lemnos ce a fost indisponibilizată, urmând a fi predată păgubitului.

Faţă de G.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,tăierea fără drept de arbori’’, şi ,,furt de arbori’’.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax