Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere. Un şofer a refuzat la Alba Iulia testarea pentru alcool, iar altul a condus fără permis, în Unirea

Publicat

politie

masina politie rutiera Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru infracţiuni rutiere, după ce poliţiştii i-au surprins în trafic, la Alba Iulia, respectiv în comuna Unirea. În municipiu, un şofer din Timişoara a refuzat testarea pentru alcool, iar la Unirea, un tânăr a condus fără permis un moped.

Joi dimineaţa, la ora 4.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, în timp ce efectuau activităţi de control al traficului rutier pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, au oprit un autovehicul condus de un bărbat de 37 de de ani municipiul Timişoara, transmite IPJ Alba.

Deoarece acesta emana miros de băuturi alcoolice, i s-a solicitat efectuarea unui test cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat testarea. Totodată, fiind condus la Spitalul Judeţean Alba, bărbatul a refuzat şi recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul prelevării mostrelor biologice.

Miercuri, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Unirea, aflându-se în exercitarea sarcinilor de serviciu pe DJ 103G, au oprit în trafic un moped condus de un bărbat de 29 ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax