Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Cu zâmbiricii la joacă” : Proiect al elevilor de la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir. Ateliere de educație nonformală cu tematică antiviolență

Publicat

Afi_ Clubul „Zâmbăricii Norocoși” de la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir au lansat evenimentul „Cu zâmbiricii la joacă” și a concursului „Mesajul meu antiviolență”. Evenimentul se desfășoară luni, de la ora 14.00 în incinta Școlii Gimnaziale „Singidava” Cugir și constă în organizarea a cinci ateliere de educație nonformală cu tematică antiviolență, organizate de membrii clubului, iar înscrierile pentru concurs se fac începând cu ora 08.00 .

Cu ocazia evenimentului, membrii clubului „Zâmbiricii norocoși” vor efectua activități de educație nonformală (jocuri) pentru elevii claselor IV-VIII, prin care își propun să-i sensibilizeze pe aceștia asupra fenomenului de violență școlară, iar prin intermediul concursului, adresat elevilor claselor I-VIII, își propun să descopere talentele artistice ale elevilor, cele mai bune mesaje, indiferent că e vorba de un desen, o compunere, un cântec, etc., fiind premiate!

Unul din reprezentanții Clubului Impact, prof. Dan Moldovan, a declarat: „Acțiunile evenimentului „Cu zâmbiricii la joacă” și „Mesajul meu antiviolență” fac parte din primul proiect inițiat de către membri clubului școlii – „Prietenie mai presus de violență”, proiect ce își dorește să rezolve problema identificată de aceștia și anume faptul că actele de violență s-au înmulţit! Proiectul se încheie în săptămâna „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun” cu un spectacol de teatru-forum, intitulat sugestiv: Violenţa dăunează grav prieteniei.”

Clubul „Zâmbăricii Norocoși” de la Școala Gimnazială „Singidava” a luat fiinţă în luna noiembrie 2014 şi are în componenţă 30 de elevi conduşi de patru lideri: prof. Văsuţi Nicoleta, prof. Sabău Bogdana, prof. Horciu Oana şi prof. Moldovan Dan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax