Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cugirul pierde 1.000.000 de euro, ca urmare a ”revoluției fiscale”. Primarul Teban: ”un atac la buget”

Publicat

Un milion de euro este gaura estimată din bugetul orașului Cugir, după așa-zisa ”revoluție fiscală” a Guvernului, o sumă imensă pentru administrația locală. Sumele destinate investițiilor publice și cofinanțarea unor proiecte europene vor avea de suferit, anunță primarul Adrian Teban.

„Considerăm că așa zisa “revoluție fiscală” este de fapt un atac la bugetele locale, Guvernul încercând să rezolve cu banii comunităților, lipsa fondurilor pentru nenumăratele promisiuni electorale. Prin aceste măsuri fiscale, PSD va reduce programele de investiții locale și va crea administrațiilor dificultăți în implementarea proiectelor cu fonduri europene” a declarat primarul orașului Cugir, Adrian Teban. Acesta a spus că, la o primă analiză, Cugirul va pierde 4,5 milioane de lei, ca urmare a reducerii impozitului de la 16% la 10%, însă impactul va fi de fapt mai mare dacă se iau în considerare toate modificările anunțate. ”Este un lucru sigur că ne vom confrunta cu reducerea semnificativă a bugetului pentru investiții și cu dificultăți în asigurarea contribuțiilor financiare la proiectele pe fonduri europene” a adăugat primarul Cugirului.

Vezi și: Dezastru pentru investițiile din Alba! ”Revoluția fiscală” FURĂ zeci de milioane din bugetele locale

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax