Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum ne afectează schimbările bruște de temperatură. Luni a fost cea mai friguroasă zi de 16 iunie din ultimii 50 de ani

Publicat

După ce săptămâna trecută am avut temperaturi care au depășit 30 de grade Celsius, în acestă săptămână temperaturile au scăzut brusc. Luni, s-a înregistrat cea mai friguroasă zi de 16 iunie din ultimele cinci decenii. Aceste schimbări de temperatură nu trec neobservate de corpul omenesc care are de suferit.

La Alba Iulia minimele de luni au fost de 11 grade Celsius iar maximele nu au trecut de 20 de grade Celsius, asta după ce în urmă cu o săptămână cetățenii căutau puțină răcoare la piscinele din oraș unde încercau să scape de cele peste 30 de grade Celsius.

„Această pătrundere de aer mai rece conduce la temperaturi cu 1-2-3 grade mai scăzute decât valorile cele mai scăzute înregistrate vreodată de când se fac observaţii meteorologice”, a explicat meteorologul Veronica Dima pentru știrile Pro TV.ro.

Scăderea bruscă a temperaturilor care ne-a făcut să ne scotem din nou haina de primăvară afectează organismul uman. Pe lângă dureri de cap și somnul neliniștit cei mai sensibili dintre oameni pot fi mai depresivi. Cele mai frecvente probleme sunt cele articulare și spondiloza iar cei mai afectați sunt vârstnicii și cardiaci.

Vremea rea cu cer înnorat și ploi va ține până vineri și abia sâmbătă soarele va încerca să iasă dintre nori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax