Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum se pregătește noua generație de șoferi nesimțiți, la Alba Iulia? Cu instructori pe măsură!

Publicat

Mai știți faza cu ”așa te învață la școală”? Este foarte valabilă și astăzi. În această fotografie, vă prezentăm în premieră motivele pentru care în Alba Iulia se parchează așa cum se parchează! Așa ne învață la școală! La școala de șoferi, bineînțeles, unde se pregătește noua generație de șoferi nesimțiți. Un cititor Alba24 a surprins această fotografie în parcarea de la Kaufland, acolo unde orice parcare este posibilă.

Acolo este raiul instructorilor auto, acolo orice novice poate fi învățat cum să încalce regulile de circulație, încă de la primele lecții. Tot acolo, orice instructor poate aplica dictonul: din orice om poți face șofer, dar din șofer nu mai poți face om!

”Ce le-o fi predat în ora respectivă? Parcarea „în spic” cu target? Unde target-ul era desenul cu simbolul „pentru persoane cu dizabilitățti”? Manevra se va considera executată corect doar, „decât” și numai dacă roata stângă spate a mașinii e perfect încadrată în centrul semnului. Bifat! Ce-or fi înțeles învățăcelele aspirante la carnet? Că în traficul real „e grele” și, ca să faci față cu succes, e nevoie de 99% nesimțire și doar de 1% pregătire. Data stelară și ora sunt chiar în numele pozei. Locația: parcarea Kaufland Alba Iulia, cu câteva zeci de locuri normale libere la ora aia…” ne-a scris cititorul nostru, care s-a semnat ”Un fin observator”.

Portrele robot ale cursanților au fost realizate de noi.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. M

    vineri, 27.10.2017 at 11:09

    Mergeti pe str. Bucuresti sa vedeti acolo ce frumos e, cand in intersectie se face intoarcerea din 3 miscari cu targetul blocarea circulatiei, parcari pe trotuar si treceri de pieton (si la mai putin de 25 m inainte si dupa trecerile de pieton, precum si in intersectie – soferii sunt rugati sa intre pe str Bucuresti pe contrasens) iar pietonii sunt rugati sa circule pe plintele si pe acoperisurile cladirilor daca este posibil. Totodata, circulatia autovehiculelor se face in „manevra” zig-zag (ceva revolutionar), deorece nu se poate parca masina pe o sigura banda. O sa obtineti un album foto misto!

  2. Jenu

    vineri, 27.10.2017 at 17:47

    Daca e LNV e de pe la munte . Chiar are dizabilitati . Mergeam spre Zlatna cu maisna de servici , un Opel Corsa si am intrat in depasire , si-a indemnat eleva (avea un coc de 2 metri in cap) sa accelereze sa nu pot sa trec . Am crezut ca rupe Golful in 2 ce fum scotea..
    Sa va fereasca Dumnezeu sa va intalniti cu astia prin vreun giratoriu :)))

  3. Silvia

    duminică, 29.10.2017 at 00:53

    Stimate d_nule “fin observator“se pare ca d_voastra nu stiti sa faceti o diferenta intre a parca (stationare)sau a opri ,pt a rezolva o mica problema care necesita mai putin de 5min.,in primul rand locurile pt handicapati sunt o regula impusa de tarile civilizate Eu ,dintre care Romania face parte doar cu numele ,si daca e sa ne aliniem tarilor EU ,parcarea e taxabila de la 15 min de stationare .din cate se observa acolo ,soferul si celalalt pasager sunt in masina ,iar ca sa folositi cuvantul nesimtiti precum si de a fotografia pe cineva ,trebuie in primul rand sa ai acordul acelei persoane Nu mi se pare deloc o incalcare a regulei de bun simt ,mai mult de atat ,vad un atac la persoana din partea d_voastra ,stimabile “fin observator “ocupati_va de lucruri mai serioase ,oricum se parcheaza(stationeaza) lejer pe acele locuri ,destul de des ,nu e o noutate

    • Lelea

      duminică, 29.10.2017 at 16:04

      *silvia O adevărată cunoscătoare..a nesimțiri și aroganței ..cu siguranță ai afișat pe mașină semnul care permite parcarea pe locul destinat dizabililor. Vrei locul meu atunci poarta handicapul meu !!!

      • Silvia

        luni, 30.10.2017 at 09:29

        Daca si d_voastra ati primit carnetul de handicapat asa cum in frumoasa noastra Ro s_au primit angro …pt ca totul e posibil ,daca ai bani,cinste celor care ne conduc ,,de ce nu …adevarati handicapati ,de drept si care intr_adevar ,sufera ,nu isi permit nici masini si nici plimbari in marele centre de cumparaturi ,nu ii ajutam facand parcari ,care stau goaleeeee,,…deci la felul cum sunt ajutati handicapatii din Romania ,parcarile sunt o nimica toata …..praf in ochii ,d_nule Lelea ….doar politica …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax