Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum vă puteţi vindeca de boli, controlându-vă psihicul: Beneficiile Noii Medicini Germane, dezbătute la Alba Iulia

Publicat

Sala de conferinţe a Hotelului „Parc” din Alba Iulia va găzdui, în perioada 16-18 septembrie, un curs intensiv de prezentare a Noii Medicini Germane, o alternativă de vindecare pentru persoanele suferinde de diferite afecţiuni, concepută de Dr. Ryke Geerd Hamer.

Rezultatul cercetărilor lui Hamer se constituie într-o diagramă ştiinţifică ce ilustrează legătura biologică dintre psihic şi creier şi corelaţia cu organele şi ţesuturile întregului organism uman (varianta engleză a „Diagramei ştiinţifice a GNM” este în lucru). Dr. Hamer a denumit descoperirile sale „Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicini”, datorită faptului că aceste legi biologice, valabile în cazul oricărui pacient, oferă o perspectivă cu totul nouă asupra înţelegerii cauzei, a dezvoltării şi a procesului natural de vindecare a bolii. Dr. Hamer a stabilit că „orice boală este cauzată de un şoc emoţional care surprinde individul total nepregătit“ (Prima Lege Biologică). Specialistul a descoperit, de asemenea, că orice conflict şi orice boală are şi o rezolvare, iar desfăşurarea oricărei boli are loc în două faze (A Doua Lege Biologică). În timpul primei faze, a conflictului activ (şi anume atât timp cât conflictul persistă), întregul organism se orientează spre a face faţă conflictului. În timp ce la nivel fizic au loc dereglări celulare specifice, psihicul şi sistemul nervos vegetativ autonom se confruntă, de asemenea, cu situaţii neaşteptate.

În cadrul seminarului se vor discuta următoarele teme:

– Noua Medicină Germanică – cele 5 legi biologice
– Endodermul şi organele afectate
– Mezodermul vechi şi organele afectate
– Individualitatea suverană
– Realitate sau iluzie
– Cunoaşterea de sine
– Transformarea fricilor
– Sănătate nelimitată din perspectiva personocraţiei.

Cei care doresc să se înscrie la aceste cursuri vor trebui să achite o taxă de 200 de lei, din care avansul – 100 de lei, va trebui plătit până cel târziu în 14 septembrie. Mai multe despre Noua Medicină Germanică şi cum vă veţi putea vindeca corpul prin controlarea psihicului veţi găsi aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax