Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursanții clasei de „Artă fotografică” de la Centrulul de Cultură „Augustin Bena” Alba, pe primele locuri la concursul național „E-visual Art Debut” de la Braşov

Publicat


cursanti clasa de fotografieŞase dintre cursanţii clasei „Artă fotografică” din cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba au obţinut recent premii importante la concursul naţional „E-visual Art Debut” de la Braşov. Cei şase cursanţi au obţinut toate premiile la categoria de vârstă 14 – 18 ani şi locul I şi IV la categoria de vârstă peste 18 ani.

„Este o surpriză plăcută pentru clasa de artă fotografică, acum în pragul Sărbătorilor de Iarnă. Cred că aceste premii încununează un an de muncă şi pregătire continuă pentru cursanţii noştri îndrăgostiţi de arta fotografică şi ele se adaugă altor premii importante obţinute în 2016” a spus Vasile Sârb profesorul clasei „Artă fotografică” din cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.
Concursul „E-visual Art Debut” a fost organizat de Consiliul Judeţean Braşov şi Şcoala de Arte şi Meserii „Tiberiu Brediceanu” Braşov, iar lucrările premiate au fost expuse în cadrul unei expoziţii speciale.

PREMII OBŢINUTE:

CATEGORIA DE VÂRSTĂ: 14-18 ani
Locul I – Knall Raul – „Îngerul nopţii”
Locul II – Hăprian Silvia – „Puritare”
Locul III – Razvan Gabriel Dinu – „Timp Pierdut”
Locul IV – Covaciu Anca – „Zâmbet”

CATEGORIA DE VÂRSTĂ peste 18 ani
Locul I – Delia Aron – „Pe dos…”
Locul IV – Popescu Diana – „Relaxare”

Şcoala de Arte şi Meşteşuguri a fost înfiinţată în 1969, iar din 2007 funcţionează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba fiind condusă de profesorul Marinela Popa. Şcoala vine în întâmpinarea cererilor tot mai numeroase de formare continuă şi se vrea a fi o „pepinieră” de specialişti talentaţi pentru celelalte servicii. Disciplinele din cadrul şcolii sunt: arte plastice, arte vizuale moderne, arte vizuale clasice, canto muzică populară, canto muzică uşoară, teorie şi solfegii, chitară, instrumente de suflat, instrumente cu clape, teatru, dans modern, dans de societate, dans popular, ţesături şi cusături tradiţionale, ceramică, arta lemnului, pictură religioasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax