Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dacia pregăteşte lansarea lui noului Duster în Franţa. SUV-ul va avea patru versiuni de echipare

Publicat

YouTube video

Grupul Renault, care deţine marca Dacia, se pregăteşte pe ultima sută de metri pentru a lansa noul Duster pe piaţa franceză, iar pe Internet au apărut primele informaţii cu privire la versiunile SUV-ului. În total, noul Duster va fi disponibil în Franţa în patru versiuni de echipare – Duster, Essentiel, Confort şi Prestige.

Detalii legate de preţ încă nu au apărut, însă versiunea de top nu va trece de 20.000 de euro cu TVA, cel mai probabil, scrie zf.ro.

Cea mai importantă surpriză este faptul că cele două din mijloc vor avea aer condiţionat în standard, iar cea de top climatizare automată. În prezent generaţia actuală a Duster este disponibilă în Franţa în trei versiuni standard plus o ediţie limitată – Black Touch Edition. În echiparea standard, francezii vor primi 6 airbaguri, faţă de numai două standard în prezent (plus 2 opţionale), ceea ce arată că există o cerere din partea clienţilor pentru un plus de siguranşă.  Momentan Dacia este printre foarte puţinele mărci care oferă numai airbaguri frontale şi laterale.

Potrivit datelor prezentate de zf.ro, echiparea de bază a Duster va veni cu mod Eco, limitator de viteză, servodirecţie, închidere centralizată, sistem electronic de stabilitate, preechipare audio şi plafonieră faţă, printre altele. În materie de motorizări Noul Duster este echipat cu motoarele pe benzină SCe 115  şi TCe 125 asociate cu o cutie de viteze manuală. În ceea ce priveşte oferta Diesel, modelul propune blocul dCi 90 CP şi dCi 110 CP, combinate cu o cutie de viteze manuală. Motorul dCi 110  CP poate fi echipat cu cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.

Noul Duster păstrează capacităţile offroad care au făcut succesul primei generaţii. Modelul are 4,3 m lungime şi 1,8 m lăţime şi o gardă la sol de 210 mm.

sursa: zf.ro, dacia.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax