Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medicul radiolog Dan Crainic, director medical interimar la Spitalul Județean de Urgență Alba

Publicat

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Alba au anunţat că medicul radiolog Dan Crainic a fost numit director medical interimar la Spitalul Județean de Urgență Alba. Numirea vine după ce Răzvan Curcă şi-a dat demisia din această funcţie.

Dan Crainic a fost desemnat director medical interimar de către președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, pentru o perioadă de maxim 6 luni, până la organizarea unui nou concurs.

„Prioritatea noastră este desfășurarea normală a activității spitalului, astfel încât cetățenii județului Alba să poată beneficia de servicii medicale de cea mai bună calitate. Am acceptat să-l numesc pe domnul Crainic interimar în această funcție, la propunerea conducerii Spitalului Județean, pentru că este un bun profesionist, un om de echipă și sunt convins că se va ocupa așa cum trebuie de administrarea serviciilor medicale din spital până la organizarea unui nou concurs”, a declarat Ion Dumitrel.

Dan Crainic, medic primar în radiologie şi imagistică medicală ocupă funcţia de şeful al Laboratorului de radiologie şi imagistică medicală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba şi deţine Atestat de studii complementare în „Managementul serviciilor de sănătate” organizat de Ministerul Sănătăţii în sesiunea 27 septembrie 2012.

Este angajat al Spitalului din anul 1995, iar în perioada 7.06.1999 – 1.03.2001 a fost director adjunct al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

Din 1.02. 1999, în urma concursului susţinut în Centrul Universitar Cluj-Napoca, a fost confirmat prin Ordin al Ministerului Sănătăţii în funcţia de medic şef al Laboratorului de radiologie şi imagistică medicală.

În această perioadă a obţinut mai multe competenţe: atestat de studii complementare în „Imagistică prin rezonanţă magnetică”, certificate  de competenţă în „Computertomografie”, certificat de competenţă în „Ecografie”, certificat de competenţă în „Senologie imagistică”.

Sursa foto: spitalalba.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax