Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Daniel Breaz, rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, confirmă candidatura la SENAT. „Voi candida dacă voi avea un loc eligibil”

Publicat

breaz

Daniel Breaz1 Rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, a confirmat pentru Alba24 faptul că va candida pentru o funcție de senator, din partea PSD Alba. A luat această decizie în urma unor discuții cu mai mulți rectori din țară și au ajuns la concluzia că învățământul din România are nevoie de o comisie cu expertiză. 

„Da este adevărat. Voi candida la Senat dacă voi avea un loc eligibil”, a declarat rectorul Daniel Breaz pentru Alba24.ro.

Cu toate că, potrivit unor surse din interiorul PSD Alba, Breaz ocupă primul loc pe listă, rectorul spune că până la decizia finală nu poate să se pronunțe. Acesta a precizat că în acest moment au fost depuse șase candidaturi pentru Camera Deputaților și șase pentru Senat. Listele finale ale PSD Alba vor cuprinde 7 candidați pentru funcția de deputat și patru pentru cea de senator.

Daniel Breaz a precizat că a luat decizia de a candida, în urma discuțiilor avute cu mai mulți rectori tineri din țară și a nevoii de a avea o comisie de învățământ cu expertiză. Menţionează că anul acesta își vor depune candidaturile pentru parlamenatre mai muți rectori din România.

În ceea ce privește primul loc pe listele pentru Camera Deputaților, acesta va fi ocupat de Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba.

VEZI: SURSE: Arma secretă a PSD Alba. Rectorul Universității „1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz, primul pe listă, în lupta pentru SENAT. La deputaţi rămâne Ioan Dîrzu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax