Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Daniela Floroian: „În ceea ce privește postul de la muzeu, nu am purtat astfel de discuții și nici nu sunt interesată momentan”

Publicat

Directorul adjunct al Centrului de Cultură „Augustin Bena”, Daniela Floroian infirmă informațiile potrivit cărora ar intenționa să candideze pentru noul post de conducere scos la concurs de Muzeul Unirii Alba Iulia. Aceasta susține că zvonul este fals și că, deocamdată, cel puţin, va rămâne pe funcția pe care o deține.

Daniel Floroian a declarat pentru Alba24 că nici nu se pune problema deocamdată să plece de la Centrul de Cultură „Augustin Bena”: „Eu nu am fost numită politic aici și așa că pot să rămân cât vreau. În ceea ce privește postul de la muzeu, nu am purtat astfel de discuții și nici nu sunt interesată momentan”.

Deși susține că nu va participa la concursul ce va fi organizat în perioada următoare pentru ocuparea unui nou post de director adjunct introdus în organigrama Muzeului Unirii, Floroian a completat că facultatea de chimie nu este singura ei specializare: „Am terminat într-adevăr chimia, iar asta pentru că acum 27 de ani astea erau facultățile. De atunci, eu am absolvit și studii de biblioteconomie și animator cultural, la București”.

Citiți mai multe despre noul post introdus în organigrama Muzeului Unirii din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Carlyle

    marți, 14.08.2012 at 15:19

    Acum 27 de ani nu erau facultati de istorie in Romania?

    • marina

      marți, 14.08.2012 at 17:27

      erau facultati de istorie dar nu erau facultati de management si sa nu uitam un mic amanunt – in muzeu exista si laboratoare chimice si metode chimice de conservare, restaurare etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax