Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dănuț-Emil Hălălai, noul prefect al județului Alba. A fost numit în funcție prin hotărâre de Guvern

Publicat

Danut HalalaiDănuț-Emil Hălălai a fost numit, în ședința Guvernului Grindeanu de joi, 30 martie, în funcția de prefect al județului Alba.

Executivul a adoptat în ședința de joi, 30 martie, o serie de hotărâri privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice.

Printre hotărârile luate de Guvern se numără cea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Alba de către Mihaela Maria Albu. În locul acesteia a fost numit, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, Dănuț-Emil Hălălai.

Hălălai a fost detaşat pe funcţia de șef al Gărzii de Mediu Alba la începutul anului 2013, din postul de consilier la Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba. Acesta a câştigat concursul organizat în perioada 26-27 martie 2013 pentru funcţia de conducere a Gărzii de Mediu Alba.

Dănuț-Emil Hălălai este din Teiuș și este bsolvent de masterat în Știința și Ingineria Mediului. Fratele acestuia este Mirel Hălălai este primar (PSD) al orașului Teiuș. Este membru PSD, iar propunerea pentru funcția de prefect a venit din partea acestui partid.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax