Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De 1 IUNIE, Alba Iulia devine CETATEA COPIILOR. Jocuri, concursuri şi surprize pentru copii şi părinţi. PROGRAMUL

Publicat

1 iunie cetatea copiilor De 1 IUNIE, Alba Iulia este Cetatea Copiilor. Un nou prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamnă joaca prinde contur în Cetatea Alba Iulia.

Festivalul Cetatea Copiilor, ajuns la a 8-a ediţie, este un eveniment unic în România şi reprezintă un prilej atât pentru copii, cât şi pentru părinţi de a petrece mai mult timp în aer liber, bucurându-se împreună de jocurile copilăriei.

Într-un spaţiu generos – Piata Cetăţii şi strada Militari – vor fi amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

Pe lângă jocurile din Piața Cetății, de 1 iunie, între orele 10.00-13.00, Cetatea Alba Carolina devine locul de întâlnire al fanilor Violettei. Începând cu ora 10.00, copiii sunt așteptați cu activități dedicate prin care vor avea prilejul, timp de trei ore, să demonstreze că sunt adevarați fani ai îndrăgitului serial de la Disney Channel, “Violetta”.

MVioletta Fanii vor avea parte de numeroase momente speciale: vor putea cânta melodiile Violettei împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii “I Love Violetta”, vor dansa și se vor întâlni cu alți fani Violetta pentru a discuta despre personajul lor preferat, în așteptarea concertului “Violetta Live” care va avea loc pe 2 septembrie, în București, la Arena Națională.

Cu prilejul acestui eveniment, editura Litera va lansa 2 noi titluri din colecția “Violetta”– Jurnalul meu secret și Jurnalul de vacanță, iar Danina Line va prezenta colectia de tricouri de vara dedicata Violettei. În plus, participanții vor putea face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, vor descoperi stilul Violettei de la stiliști cu experiență și vor putea participa la concursurile pregatite special pentru ei.

Începând cu ora 13.00, şcolile de dans Chirilă şi Maria Brudan vor susţine spectacole de dans.

Întreaga zi va însemna un tur de forță cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti, pe tot parcursul zilei: jocuri gonflabile, baloane, înghețată, face painting și orice altceva își mai pot imagina cei mici.

Nu vor lipsi nici cadourile și premiile pregătite pentru cei mai activi și talentati dintre puști.

Unul dintre cele mai așteptate momente din preajma zilei în care sărbătorim bucuria copilăriei va avea loc cu o zi mai târziu, pe 2 iunie, când copiii de la școlile, grădinițele și centrele speciale din Alba Iulia vor primi înghețată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax