|

22 octombrie – 22 noiembrie: Expoziţie de fotografie “Alba Sub Lumini de Oscar” la Alba Iulia

1383558_723650251043893_2565746377454075840_nO parte dintre cele mai bune fotografii realizate în cadrul primei ediții a Festivalului „Alba Sub Lumini de Oscar” – ASLO vor putea fi admirate începând de marţi, 22 octombrie, la Galeria de Artă Framm`s din Alba Iulia.

Vor fi expuse fotografii din categoria acțiune, reprezentând clișee din simularea luptelor Legiunii XIII-a Gemina şi din categoria urban, imagini din Alba Iulia, așa cum au fost surprinse de fotografii participanți la eveniment.

Fotografiile vor rămâne în expoziție timp de o lună, respectiv până în data de 22 noiembrie.

Reamintim că “Alba Sub Lumini de Oscar” a fost un concurs de fotografie organizat în perioada 28 iulie – 1 august la care au participat peste 80 de fotografi din România. Concursul a fost organizat de Asociaţia „Produs în Alba”, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba.

“Maratonul de blitzuri” a durat cinci zile, timp în care participanţii au luat parte la workshop-uri susţinute de lectori cu experienţă în domeniul fotografiei. Fiecărei zi i-au fost destinate teme diferite: fotografie de produs cu Cătălin Săvulescu, fotografie panoramică şi de peisaj cu Marek Czarnecki din Polonia – multiplu câştigător al „British Professional Photography Award” (echivalentul Oscarului pentru fotografie), fotografia “street & urban” cu Vlad Eftenie – câştigătorul de anul acesta al Sony World Photography, fotografie de acţiune cu Cosmin Someşan, editare de fotografie cu Luca Achim şi modalităţi de iluminare cu lumina continuă cu Cătălin Rudolf.

În urma acestui concurs, toate fotografiile au intrat în posesia administraţiei locale şi judeţene pentru a fi folosite în promovarea judeţului Alba şi a municipiului Alba Iulia.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=362601avatar Publicat de pe 22 octombrie 2014 şi actualizat pe 24 octombrie 2014.
Publicat în ACTUALITATE, Arta.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI