Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

22 octombrie – 22 noiembrie: Expoziţie de fotografie “Alba Sub Lumini de Oscar” la Alba Iulia

Publicat

1383558_723650251043893_2565746377454075840_n O parte dintre cele mai bune fotografii realizate în cadrul primei ediții a Festivalului „Alba Sub Lumini de Oscar” – ASLO vor putea fi admirate începând de marţi, 22 octombrie, la Galeria de Artă Framm`s din Alba Iulia.

Vor fi expuse fotografii din categoria acțiune, reprezentând clișee din simularea luptelor Legiunii XIII-a Gemina şi din categoria urban, imagini din Alba Iulia, așa cum au fost surprinse de fotografii participanți la eveniment.

Fotografiile vor rămâne în expoziție timp de o lună, respectiv până în data de 22 noiembrie.

Reamintim că “Alba Sub Lumini de Oscar” a fost un concurs de fotografie organizat în perioada 28 iulie – 1 august la care au participat peste 80 de fotografi din România. Concursul a fost organizat de Asociaţia „Produs în Alba”, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba.

“Maratonul de blitzuri” a durat cinci zile, timp în care participanţii au luat parte la workshop-uri susţinute de lectori cu experienţă în domeniul fotografiei. Fiecărei zi i-au fost destinate teme diferite: fotografie de produs cu Cătălin Săvulescu, fotografie panoramică şi de peisaj cu Marek Czarnecki din Polonia – multiplu câştigător al „British Professional Photography Award” (echivalentul Oscarului pentru fotografie), fotografia “street & urban” cu Vlad Eftenie – câştigătorul de anul acesta al Sony World Photography, fotografie de acţiune cu Cosmin Someşan, editare de fotografie cu Luca Achim şi modalităţi de iluminare cu lumina continuă cu Cătălin Rudolf.

În urma acestui concurs, toate fotografiile au intrat în posesia administraţiei locale şi judeţene pentru a fi folosite în promovarea judeţului Alba şi a municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax