Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | De MARȚI se distribuie alimentele gratuite de la UE. Vezi ce categorii sociale beneficiază și programul

Publicat

Marți a început distribuția alimentelor gratuite de la Uniunea Europeană, destinate persoanelor defavorizate. În Alba Iulia sunt peste 5.000 de persoane care vor primi pachete cu alimente. Pentru a le ridica, oamenii trebuie să se prezinte la Centrul de Zi pentru Vârstnici cu buletinul și actul doveditor al încadrării în categoria socială beneficiară, iar ulterior aceștia vor merge la depozitul din zona gării pentru a primi pachetele cu alimente.

La Centrul de Zi, de pe strada Libertății din Alba Iulia, începând cu ora 8.30 până la ora 14.00, cei care prezintă buletinul și documente doveditoare ale încadrării într-una din categoriile sociale beneficiare, vor primi un bon, cu care se vor deplasa la depozitul din zona Gării, pentru a ridica alimentele. Acesta este deschis până la ora 15.30 – 16.00, iar în zonă au fost amplasate indicatoare pentru identificarea locației exacte. Pentru a evita cozile și înghesuiala, programul de distribuție cuprinde 300 de persoane în fiecare zi.

Pachetele conțin 11 alimente, distribuite în felul următor: 14 kg făină, 4 kg mălai, 0,8 kg paste făinoase, 0,5 kg biscuiți, 7 kg orez, 7 l ulei, 1 kg fasole boabe, 2 cutii mazăre, 1 cutie bulion, 1 cutie roșii în bulion, 3 kg zahăr.

Vedeți aici cine beneficiază de alimentele gratuite de la Uniunea Europeană.

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax