Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De JOI: Festivalul-concurs de muzică uşoară „Vocile Cetăţii” 2015, la Alba Iulia. Zece tineri, pe scenă, pentru marele premiu de 1000 de euro

Publicat

vocile cetatii În perioada 4 – 5 iunie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va avea loc festivalul – concurs de muzică ușoară ”Vocile Cetății”, ediția a IV-a. Zece concurenți vor încerca să impresioneze juriul, pentru a câștiga marele premiu de 1.000 de euro pus în joc.

Concursul se adresează tinerilor cu vârsta între 12 și 25 de ani, cu scopul descoperirii și promovării de noi talente interpretative în muzica ușoară. Potrivit regulamentului, juriul festivalului va fi format din personalități locale din domeniul artistic, cultural și mass-media.

Cei zece concurenți care vor fi selectați au de prezentat în cadrul concursului câte două melodii alese de juriu.

Concursul se va desfășura joi și vineri, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Câștigătorul ediției de anul trecut, Radu Marcel Ghișoiu, a fost primul băiat care a câștigat trofeul festivalului. Edițiile anterioare au fost câștigate de Doina Cocîrţă (2013) și Antinia Simion (2012).

Citeşte şi FOTO-VIDEO: CÂȘTIGĂTORII ediției 2014 a festivalului „VOCILE CETĂȚII”

Evenimentul este organizat de Primăria Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba şi Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax