Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuitorii din judeţul Alba pot primi paşapoartele prin curierat, la domiciliu. Serviciul este opţional pentru cei care vor documente de călătorie

Publicat

Serviciul de paşapoarte Alba anunţă că de luni, 23 iunie, solicitanţii care doresc să obţină documente de călătorie pot cere să primească actele acasă, prin curierat. Serviciul este opţional şi contra cost.

Odată cu depunerea cererilor pentru eliberarea paşapoartelor electronice, locuitorii din Alba oit solicita livrarea acestora la adresa de domiciliu sau reşedinţă. Acest serviciu este asigurat prin intermediul unei firme de curierat, este opţional şi costă 8,68 de lei, inclusiv TVA. Acesta este tariful de livrare care se achită firmei de curierat în momentul în care titularul va primi documentul.

Reprezentanţii Serviciului Paşapoarte Alba precizează că termenul de 14 zile calendaristice pentru eliberare paşapoartelor se păstrează, livrarea documentelor de călătorie la domiciliul celor care doresc să beneficieze de acest serviciu fiind în această perioadă.

Dacă curierul nu găseşte la domiciliu ori reşedinţă persoana îndreptăţită să ridice documentul de călătorie, acesta este obligat să încerce minimum de două ori în termen de 5 zile să înmâneze paşaportul, iar dacă acest lucru nu a fost posibil, actul va fi adus la sediul serviciului de paşapoarte din Alba Iulia, Piaţa Iuliu Maniu nr. 14 A. Persoana vizată îl poate recupera doar de la acest sediu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax