Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

De LUNI: Trei servicii de la DGASPC Alba se mută în sediul nou de pe strada 1 Decembrie. Vezi programul

Publicat

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba anunţă că de luni, 4 noiembrie, activitatea şi personalul de la trei servicii din cadrul instituţiei se mută în sediul nou aflat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 68, în fostul sediul al „Proiectărilor”.

Cele trei servicii sunt: Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Compartimentul – Secretariatul Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap şi Serviciul de Protecţie a Persoanelor Adulte şi Prestaţii Sociale.

Activitatea Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap se va desfăşura după programul cunoscut, pe zile şi specializări medicale, respectiv:

Luni – Vineri: 8.00 – 16.00; 8.00 – 11.00 (depunerea actelor); 11.00 – 16.00 (procesarea documentelor depuse şi evaluarea medico-psiho-socială);

Luni – Psihiatrie;

Marţi – Medicină internă;

Miercuri – Medicină internă;

Joi – Oftalmologie;

Vineri – Neurologie, ORL şi Ortopedie.

De asemenea, numerele de telefon la care pot fi contactate aceste servicii rămân neschimbate: 0258/833230; 0358/401448.

În total, noul sediul al Direcţiei pentru Protecția Copilului Alba, clădire şi teren a costat administraţia judeţeană 782.000 de euro.

CJ Alba a adjudecat sediul “Proiect Alba” SA la licitația organizată de AFP, în 30 octombrie 2012. Este vorba de trei etaje ce formează clădirea scoasă la licitație publică și care au intrat  în proprietatea CJ Alba contra sumei de 600.000 de euro și care ulterior au fost date în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

Citeşte şi CJ Alba a cumpărat terenul din jurul clădirii Proiect SA, cu 182.000 de euro. Vor fi amenajate parcări pentru sediul DGASPC

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax