Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De Sărbători, 600 de pomi de Crăciun vor fi puşi în vânzare de către Direcţia Silvică Alba. Preţurile din acest sezon

Publicat

brazi pomi de craciun În acest sezon, Direcţia Silvică Alba va pune în vânzare 600 de pomi de Crăciun. Cei care vor dori să aibă un brad împodobit de sărbători vor putea cumpăra şi de la Romsilva, la preţuri până la 31 de lei fără TVA.

De la mijlocul lunii decembrie, cei interesaţi se vor putea adresa Direcţiei Silvice Alba pentru a cumpăra pomi de Crăciun, oferta pentru acest sezon fiind de aproximativ 600 de brazi şi molizi. Preţurile sunt în funcţie de dimensiune.

Brazii mai mici, până la 1,3 metri vor costa aproximativ 20-25 de lei fără TVA, cei medii (între 1,3 metri şi 2 metri înălţime) vor putea fi cumpăraţi la preţuri în jur de 25 de lei, fără TVA, iar cei mari (2-3 metri), cu aproximativ 30 de lei fără TVA.

Vânzarea pomilor de Crăciun se face direcţia silvică, în funcție de comenzile primite de la agenții comerciali sau direct către persoanele fizice.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a anunţat că, la nivel naţional, va pune în vânzare în acest an peste 61.000 de pomi de Crăciun. Majoritatea sunt recoltați din culturi dedicate, precum cele sub culoarele electrice, din operațiunile silvice de rărituri, prin îndepărtarea arborilor tineri care împiedică dezvoltarea pădurii din care provin. Restul sunt puieți ornamentali, din pepinierele proprii, ce se vând cu rădăcină protejată sau direct în ghivece, la prețuri între 30 și 150 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax