|

De VINERI, distracţia din Alba Iulia se va muta din nou în Club „Stage”. Alex Velea, invitatul special la Grand Reopening

Dacă în luna mai albaiulienii îşi luau „la revedere” de la Club Stage, vineri, 11 octombrie, începând cu ora 22.00, aceştia vor putea spune, din nou, „bun venit” distracţiei. La redeschiderea clubului, într-un decor de lux, şi invitaţii sunt pe măsură, iar protagonistul serii va fi Alex Velea. Petrecerea se ţine lanţ şi sâmbătă, astfel că la împlinirea a 2 ani de la inaugurarea Clubului Stage covorul roşu îşi aşteaptă oaspeţii.

Dacă pe timpul verii aţi dus lipsa celebrilor artişti din muzica românească, a serilor studenţeşti sau a petrecerilor tematice, de vineri, Club Stage redeschide „poarta” distracţiei pentru albaiulieni. Într-un decor nou, canapele de piele, joc de lumini şi muzică bună, clubul este pregătit să vă invite la petrecerea de Grand Reopening cu un show semnat Alex Velea.

Evenimentul de redeschidere coincide cu sărbătorirea zilei de naştere a Club „Stage”. Sâmbătă, la cei doi anişori, rezidenţii clubului, Mortpheus şi MC Dylma alături de VJ Andrei Dumitru îi aşteaptă pe albaiulieni la o seară incendiară, „2 Years Anniversary”, pe covorul roşu.

Distracţia nu se opreşte aici: studenţii din Alba Iulia sunt aşteptaţi la o nouă serie de nopţi albe dedicate lor, „Student Party”. „Cursurile” încep de marţi, 15 octombrie, de la ora 23.00.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=241399avatar Publicat de pe 9 octombrie 2013 şi actualizat pe 12 octombrie 2013.
Publicat în Clubbing.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “De VINERI, distracţia din Alba Iulia se va muta din nou în Club „Stage”. Alex Velea, invitatul special la Grand Reopening”

  1. […] cu ora 22.00, albaiulienii vor spune, “bun venit” distracţiei în Club „Stage”. La petrecerea de Grand Reopening, protagonistul serii va fi Alex Velea. Petrecerea se ţine lanţ şi sâmbătă, astfel că la […]

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Cato: Firma care a „plombat” groapa n-ar mai trebui să primească contracte. Altfel nu vor face altceva...
  • A.D.: Daca scapa politaiul pentru ca a apucat in ultimul moment sa porneasca semnalele acustice si luminoase inseamna...
  • Dani: Din imagini înțeleg ca politia a intrat în giratoriu pe contrasens… Daca este asa, trist pentru acel...
  • Rika Fara Frika de Lege si Politica: si ce spun militeni ca ei respecta legea ? Eu de cate ori vad militeni ce intor...
  • Tara lui Papura Voda: Vreun „cocosel” nu a cerut ?

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI