Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Până MIERCURI, la cinema Dacia: Filmul „Hobbitul: O călătorie neașteptată”, o producție 2012. Vezi programul

Publicat

YouTube video

Albaiulienii sunt așteptați începând de vineri până miercuri să vizioneze un nou film pe ecranul cinematografului Dacia. Este vorba despre „Hobbitul: O călătorie neașteptată”,  producție a anului 2012. Prețul unui bilet întreg este de 6 lei, iar de la ora 15.00 tariful este redus la 4 lei. Proiecția face parte din campania „Salvează cinematograful Dacia”.

„Hobbitul: O călătorie neașteptată” este primul „episod” din noua trilogie a regizorului Peter Jackson, care a realizat și „Stăpânul Inelelor”. Noul film se menține pe primul loc în box-office-ul românesc pentru a doua săptămână consecutiv.

Trilogia „Hobbitul” spune o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acţiunea din „Stăpânul Inelelor”, ce a rulat pe marile ecrane în trilogia ce a culminat cu „Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui”, premiat cu trei Oscaruri – pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai bună regie şi cel mai bun scenariu adaptat.

Primul film din trilogie, „Hobbitul: O călătorie neașteptată” va fi proiectat pe ecranul cinematografului Dacia, în perioada 18-23 ianuarie 2013, după următorul program:

Vineri – Duminică: ora 15:00, 17:30 și 20:00

Luni – Miercuri: ora 15:00 și 17:30

Joi: ÎNCHIS.

Tarif întreg: 6 Lei, tarif redus: 4 Lei – de la ora 15:00

Vă invităm să vizionați trailerul filmului:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Andrei

    sâmbătă, 19.01.2013 at 11:56

    Degeaba aduc filme bune , daca cei de la Dacia nu pot asigura un minim de confort . Am fost aseara la film , si in sala e mai ceva ca in congelator ….

  2. Tibi

    sâmbătă, 19.01.2013 at 14:29

    Prefer sa bag de 90 Ron benzina sa ma duc pana la Cluj si sa mai dau 14 Ron pe bilet. Domnilor nu mai bine dau bani astia la cinema Dacia? Pai creati conditii si sa vezi cum vine lumea.Eu cunosc cel putin 20 de persoan care merg regulat la Cluj pentru a viziona un film in conditi normale.
    Daca ai primi o patura la intrare si un ceai cald ar fi ceva inedit si poate ar mai atrage ceva clienti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax