Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) „Debbie`s Yogurt” din Alba Iulia: iaurt sănătos de la o fermă locală şi multe toppinguri gustoase

Publicat

YouTube video

Debbie`s Yogurt este singurul loc din Alba Iulia unde puteţi gusta delicatese naturale, sănătoase şi apetisante. Poate suna ca un clişeu publicitar, dar, dacă veţi avea curiozitatea să-i treceţi pragul, veţi constata că este mai mult de atât. Veţi păşi într-un loc foarte plăcut, liniştit şi decorat cu gust, pentru oameni care ştiu să aprecieze amabilitatea personalului şi calitatea a ceea ce plătesc.

Situat pe la jumătatea Bulevardului Transilvaniei, acest loc oferă o mulţime de motive pentru care merită să-l vizitaţi. Atuul principal al acestui local este iaurtul pe care îl puteți combina cu merişoare, caise, smochine, stafide, goji, oreo, musli, M&M, seminţe, kinder bueno sau fructe proaspete. Personalul este mereu pregătit să vă ajute și să vă recomande combinația perfectă.

Iaurtul de la Debbie`s Yogurt nu are aditivi, conservanţi, emulgatori, agenţi de îngroşare sau zahăr adăugat şi se găseşte în două variante: iaurt natural şi grecesc (un sortiment mai gras – 10%). Este extrem de gustos şi răcoritor. Ambele sortimente sunt produse din laptele de la o fermă din judeţul Alba şi sunt personalizate pentru iaurtăria din Alba Iulia. Aceste sortimente pot fi combinate cu o mulţime de toppinguri. Din acest punct de vedere, este o variantă bună şi pentru copii, cărora le puteţi oferi o surpriză sănătoasă.

 

Dacă preferaţi ceva mai elaborat, sunteţi amatori de smoothie-uri, să zicem, tot Debbie`s Yogurt este locul perfect. Doar aici, iaurtul natural se combină cu fructe proaspete: banane, mango, fructul pasiunii, fructe de pădure şi zmeură. Reţeta este simplă, dar gustul poate fi surprinzător de complex.

Tot aici, este singurul loc din Alba unde găsiţi „frozen yogurt”, o specialitate care v-ar putea aduce aminte de zilele călduroase de vară şi de vacanţele în Grecia, Spania sau Italia.

Pe scurt, dacă sunteţi pasionati de produse proaspete şi sănătoase şi vreţi să ieşiţi într-un loc plăcut şi liniştit, Debbie`s Yogurt merită cu siguranţă o vizită.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax