Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Decizie în Parlament: Copiii cu vârsta până în 3 ani, exceptați de la plata cheltuielilor de întreținere

Publicat

bloc alba iulia  (1) Plenul Camerei Deputaților a adoptat marți un proiect de lege prin care copiii minori, cu vârsta până la trei ani, pot fi exceptați de la calculul cheltuielilor de întreținere și de la cel al cheltuielilor asociației de proprietari, transmite Agerpres.

Proiectul pentru modificarea și completarea Legii nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari are ca obiect de reglementare exceptarea copiilor minori cu vârsta de până la 3 ani de la calculul cheltuielilor pe consumuri individuale și de la calculul cheltuielilor pe beneficiari, aferente serviciilor individuale ale proprietarilor, dar gestionate financiar prin intermediul asociației de proprietari.

„Asociatiile de proprietari pot decide exceptarea de la plata cheltuielilor prevăzute la alin.(1) lit.b) pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani”, se arată în proiect.

Acesta a fost adoptat și de Senat, iar Camera Deputaților este for decizional.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax