Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Decorațiuni pentru Crăciun”, la Grădinița cu program normal din Pâclișa. Preșcolarii au confecţionat brăduţi şi reni din hârtie

Publicat

5 La Grădinița cu program normal din Pâclișa, apropierea sărbătorilor a fost prilej pentru copii să-şi pună în evidenţă talentul şi imaginaţia, alături de părinţi. Au confecţionat personaje şi obiecte din hârtie colorată, creând astfel decoraţiuni pentru Crăciun.

Felinare, brăduţi sau reni au colorat atmosfera la Grădiniţa din Pâclişa, copiii creând aceste decoraţiuni prin tehnica origami, sub îndrumarea educatoarei.

Activitatea a avut loc miercuri, iar scopul a fost implicarea părinților în activitățile copiilor.

Grădiniţa din Pâclişa funcţionează în structura Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 8 Alba Iulia, iar copiii au fost îndrumaţi de profesor învăţător preşcolar Andreea Szilagyi.

Organizatorii mulțumesc părinților pentru implicare și răbdare și le doresc „Sărbători fericite și un An Nou plin de împliniri”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax