|

Deputatul liberal de Alba, Florin Roman: PSD se răzbună pe români doar pentru a-şi plăti poliţele politice

Florin RomanDeputatul PNL de Alba, Florin Roman a transmis, într-un comunicat, că majorităţile din consiliile locale conturate în jurul PSD-ALDE „nu dau doi bani pe interesul cetăţenilor români”.

„Supăraţi pe faptul că la alegerile locale parţiale din acest an liberalul Marcel Romanescu a fost ales pentru funcţia de primar în Târgu Jiu, cei din PSD, ALDE şi PSRO au ales să îşi lingă rănile plătindu-şi poliţele politice şi răzbunându-se pe cei din Alba Iulia. Mai exact, Consiliul Local din Târgu Jiu a adoptat, la solicitarea <ciumei roşii> din Alba, o hotărâre prin care interzice depozitarea deșeurilor din alte judeţe, fără avizul Consiliului Local, în depozitele aflate pe raza teritorială a municipiului”, susține Florin Roman.

Potrivit acestuia, din păcate, în acest război politic local au căzut victime colaterale şi locuitorii din Alba Iulia.

„Cel mai probabil, în concepţia PSD, este un lucru meritat având în vedere că şi aici conducerea primăriei este asigurată tot de către un primar liberal, de altfel cel mai longeviv primar de municipiu – reşedinţă de judeţ din România.

Obişnuiţi fiind cu ascunderea gunoiului politic sub preş, cei din PSD se preocupă mai nou şi de modul în care sunt exploatate şi depozitate deşeurile menajere. Ceea ce nu ar fi rău, dacă totul ar fi bine argumentat şi nu ar interfera cu prevederile unui contract comercial încheiat între două societăţi private, în baza căruia la groapa ecologică din Târgu Jiu erau depozitate şi deşeurile din Alba Iulia. 

Votul majorităţii PSD din Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu este expresia cea mai clară a faptului că pentru pesediştii lui Dragnea întotdeauna cetăţenii români nu vor conta cu adevărat, cu atât mai mult cu cât aceştia au îndrăznit să voteze în alegeri cu reprezentanţii unor alte partide politice.

Constatăm, aşadar, că cei din PSD una zic şi alta fumează! În timp ce la Alba-Iulia se plâng de majorări de preţuri la apă şi canal, iată că la Târgu Jiu <ciuma roşie> îşi dă votul pentru a creşte facturile pentru populaţie. Asistăm, astfel, la un mod total iresponsabil de a administra problemele unor comunităţi locale, prin impunerea unei viziuni comuniste de pedepsire a celor care nu corespund aşteptărilor <măreţului> partid”, a transmis Florin Roman.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=592552avatar Publicat de pe 5 septembrie 2017 şi actualizat pe 4 septembrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Deputatul liberal de Alba, Florin Roman: PSD se răzbună pe români doar pentru a-şi plăti poliţele politice”

 1. Stimate Domnule Florin Roman,
  Vă rog să propuneţi Parlamentului României creşterea pragului electoral la minim la 8%. Este evident că am scăpa de multe discuţii (care nu se vor termina niciodată).
  Cu respect,
  Ştefan

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
 • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
 • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
 • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
 • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI