Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Deputatul PNL de Alba, Claudiu Răcuci: Dovada incompetenţei PSD la guvernare – Autostrada Sibiu-Piteşti nu se finanţează din fonduri europene?

Publicat

Claudiu Vasile Răcuci 2Deputatul PNL de Alba, Claudiu Răcuci consideră că Guvernul Tudose a dat dovada incompetenţei supreme la guvernare, la nici două săptămâni de la învestitură, prin angajamentul ministrului Fifor de a finanţa lucrările de construire din bani naţionali, prin nu ştiu ce fond de investiţii, încă inexistent.

„Domnul Tudose şi-a ales miniştri pe sprânceană! Care mai de care mai nepricepuţi! Din această mare categorie face parte şi domnul Fifor, mare şi neîntrecut ministru al economiei, care s-a angajat în faţa oficialilor francezi să finanţeze Autostrada Sibiu-Piteşti din bani naţionali, prin intermediul unui fond de investiţii încă inexistent şi profund nesustenabil.

Chiar nu s-a găsit oare, între cei 27 de miniştri ai Guvernului, unul mai isteţ care să-i spună domnului Fifor că Autostrada Sibiu-Piteşti face parte din reţeaua de transport europeană TEN-T Core, eligibilă pentru finanţare europeană nerambursabilă chiar şi cu facilitatea top-up de 95% din costurile totale? Sper că Fifor este doar incompetent şi nu reflectă adevăratele intenţii ale Guvernului, de a renunţa la finanţarea aproape gratuită a autostrăzii, pentru a o face pe banii românilor şi a companiilor de stat.

De asemenea, sper că autostrada nu va aştepta ca membrii Guvernului Tudose să se califice la locul de muncă şi să înţeleagă şi ei ce posturi ocupă în Guvern. Este grav, foarte grav, că al doilea guvern Dragnea dă rateuri după rateuri, la nici două săptămâni de la depunerea jurământului şi că din nepriceperea lor pot fi compromise proiecte naţionale de importanţă economică naţională.” a declarat deputatul PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax