Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL Sorin Bumb: Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei devine organizație PSD

Publicat

Sorin Bumb Deputat circumscriptia 1 Alba Deputatul PNL Alba, Sorin Bumb a fost prezent ieri la audierea candidaților propuși pentru numirea în comitetul de reglementare al ANRE și spune că totul a fost un spectacol ieftin pus în scenă de oameni slab pregătiți aduși de PSD.

„Am participat ieri la audierea candidaților propuși pentru numirea în comitetul de reglementare al ANRE, organismul cel mai important atunci când vine vorba de protecția cetățeanului în fața furnizorilor de energie.

PSD a selectat pe sprânceană oameni de nădejde ai partidului, singura calitate a acestora fiind organizația județeană de partid din care provin. Astfel, audierea s-a transformat, din păcate, într-un spectacol ieftin, în care niște candidați extraordinar de slab pregătiți au venit să facă figurație.

Este inadmisibil ca un candidat la o astfel de funcție să nu cunoască, în ciuda experienței pe care o are prin diferite consilii de administrație, noțiuni de bază, cum ar fi, de exemplu, prețul de înmagazinare al gazelor…! Ce să mai vorbim atunci de mecanisme de reglementare sau de protecție a consumatorilor vulnerabili… Ce să mai vorbim de limitarea creșterilor de prețuri la energie pentru populație…

PSD, bazându-se pe argumentul forței pe care i-o dă majoritatea, a trântit în funcții niște politruci care nu vor face nimic altceva decât să urmeze orbește indicațiile venite de la sediul de partid. După politizarea Curții Constituționale și a ANCOM-ului, iată că acum PSD transformă în organizație de partid și ANRE. Lucrul în sine poate nu ar fi atât de grav dacă cei propuși în funcții ar fi profesioniști, cu experiență și cu realizări profesionale. Din păcate, s-a văzut că aceștia sunt doar niște politruci pe care îi recomandă „vocea și talentul”, a transmis Sorin Bumb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    marți, 17.10.2017 at 22:10

    Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu ai fost la pdl atunci? Nu fii ipocrit instalatorule!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax