Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deţinut de la Penitenciarul Aiud, condamnat pentru tâlhărie, găsit SPÂNZURAT, în celulă. Cazul a fost preluat de procurori

Publicat

petrica-suli Un tânăr în vârstă de 26 de ani, deţinut la Penitenciarul Aiud, a fost găsit spânzurat, în celulă. Incidentul s-a petrecut în 13 iunie, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului, deţinutul a fost găsit spânzurat marţi seara (13 iunie), în jurul orei 22.20. L-a găsit un coleg de celulă.

I-a fost acordat primul ajutor de către personalul medical al penitenciarului, iar ulterior de către personalul SMURD, care a continuat manevrele de resuscitare, până la ora 23.41, cand a fost declarat decesul, potrivit sursei citate.

Tânărul, din judeţul Sibiu, se afla la Penitenciarul Aiud din decembrie 2016, fiind condamnat la opt ani de închisoare, pentru tâlhărie calificată. A mai fost, însă, după gratii, şi anterior acestei date.

Reprezentanţii Penitenciarului Aiud au mai precizat pentru Alba24 că familia a fost informată despre acest incident, iar cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

UPDATE: Tânărul care a murit este Petrică Suli (26 de ani) din Mediaş. Anterior incidentului, acesta a avut înregistrate la instanţa din Aiud mai multe cereri de liberare condiţionată, dar şi plângeri privind decizii ale comisiei de disciplină. Cea mai recentă condamnare, pentru care se afla după gratii, este de 8 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, caz aflat în atenţia Judecătoriei Mediaş. AICI, mai multe detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax