Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 12 octombrie: Se depun cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire la Serviciul Public de Asistenţă Socială Aiud

Publicat

primaria aiud Cetățenii din municipiul Aiud își vor putea de pune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire începând cu data de 12 octombrie la Serviciul Public de Asistenţă Socială Aiud.

Primăria Municipiului Aiud anunţă că, începând cu data de 12 octombrie, se vor distribui cereri şi declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se vor prelua şi depune la Serviciul Public de Asistenţă Socială Aiud, str. Unirii, nr. 8 A.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax