Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din dragoste mare pentru partid: 600 de membri PSD Alba s-au dus pe cheltuiala lor la Capitală, să-l susţină pe Ponta

Publicat

IMG_2047 Deplasarea de sâmbătă de la Bucureşti a peste 600 de membri PSD Alba a fost pentru liderul local, Ioan Dîrzu, ca o „dorinţă nemaivăzută”, de când este preşedinte de organizaţie. Potrivit acestuia, oamenii au plecat din Alba cu autocarele, pe „barba” lor, mai exact fiecare şi-a plătit transportul. În ce priveşte „zvonul” că toţi participanţii ar fi primit 100 de lei pentru susţinerea lui Victor Ponta la prezidenţiale, Dîrzu a replicat, răzând, că „ne confundaţi cu partidul Udrea, noi le-am oferit posibilitatea să-şi plătească transportul, restul sunt poveşti şi basme”.

Sâmbătă, la evenimentul de lansare oficială a candidaturii lui Victor Ponta de pe Arena Naţională din Bucureşti, peste 600 de participanţi au fost din Alba, susţine liderul PSD, Ioan Dîrzu. S-au dus cu autocarele, iar alţii cu maşinile personale.

Preşedintele PSD Alba a precizat că deplasarea celor 600 de participanţi din judeţ s-a făcut pe cheltuiala fiecăruia: „Omul şi-a plătit mijlocul de transport. Noi n-avem posibilitatea să plătim din fonduri europene care se învârt pe lângă Consiliul Judeţean, primărie şi nici nu derulăm investiţii”.

Dîrzu a infirmat anumite apariţii în presa centrală, cum că fiecare participant ar fi primit 100 de lei ca să vină pe Arena Naţională: „Dacă ar fi fost aşa, cei plătiţi să meargă sunt oameni de o anumită categorie. Victor Ponta atrage alt electorat, un electorat care gândeşte, are speranţe şi perspective în această ţară”.

Pentru preşedintele PSD Alba deplasarea la Capitală într-un număr atât de mare s-a concretizat într-o „dorinţă nemaivăzută de când sunt eu preşedinte”. Au venit de acolo cu energii pozitive, care nu lasă loc comentariilor de genul că lansarea a fost una comunistă sau că participanţii au fost plătiţi să-l susţină pe Ponta.

„Organizaţia a venit mult mai motivată în teritoriu, în aşa fel încât alegerile să le câştige organizaţia noastră, respectiv PSD alături de UNPR şi PC” spune Dîrzu.

Preşedintele PSD Alba s-a simţit îndreptăţit să spună că „în ACL nu mai ştie cine comandă, cine execută, care de cine ascultă. Este clar şi indubitabil că ACL-ul în Alba va dispărea după data de 16 noiembrie. Întreg ACL-ul este la picioarele lui Băsescu”. Declaraţia a fost făcută în contextul precizărilor că reprezentanţii PSD sunt o echipă unită, au venit cu „bateriile încărcate” de la Bucureşti, pregătiţi de campanie şi cu un gând clar să câştige alegerile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax