Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Directorul Direcţiei Agricole Alba a primit ordin de detașare la Dâmbovița: „Dacă aveam 25 de ani, mergeam, dar așa nu o voi face”

Publicat

Șeful Direcției pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Alba, Nicolae Budrală a primit ordinul de detașare la Dâmbovița, unde ar urma să ocupe tot funcția de director. Însă acesta este hotărât să nu onoreze invitația, așa că se așteaptă să fie, cel mai probabil, demis din funcție.

Așa cum vă relatam în urmă cu o săptămână, potrivit unor directive USL de la nivel central, directorul Direcției pentru Agricultură Judeţeană Alba are la dispoziție două opţiuni: fie să-și dea demisia, fie să accepte o detașare cu serviciul într-un colț îndepărtat al țării. Nicolae Budrală a confirmat că a intrat în posesia documentului de transfer la Direcția Agricolă din Dâmbovița.

„Am primit vineri seară ordinul de detașare pe fax, iar luni trebuia să mă prezint la Dâmbovița. Le-am trimis în schimb o adresă prin care îi anunțam că, din motive personale, nu voi merge la noul serviciu. Nu o să merg, dacă mi se adresau din timp, omenește, mi-aș fi dat demisia și gata, dar am vrut să văd până unde o să meargă. Dacă aveam 25 de ani, aș fi acceptat detașarea, dar acum nu. Cel mai probabil, mă voi întoarce la  Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală, de unde am plecat în urmă cu 8 luni” a declarat Nicolae Budrală.

Potrivit directorului DAJ Alba, la direcția din Alba ar urma să vină actualul director din Olt, care, de asemenea, a intrat în posesia ordinului de detașare. Însă Budrală este de părere că nu o va face, pentru că distanța este prea mare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ana

    vineri, 28.09.2012 at 12:16

    Pacat. Pacat ca sunt tratati astfel oamenii, pacat ca sunt tratati astfel profesionistii. Pacat ca pe considerente politice, sintagma ,, omul potrivit la locul potrivit” nu se mai aplica. Astfel am ajuns in stadiul in care doar oportunistii si lichelele mai accepta posturi de conducere. Apoi, ne minunam de ,,ineficienta sistemuluI si rateurile economice.. .Pacat

  2. Cristi

    luni, 01.10.2012 at 20:36

    Ce pacat dragilor. Voi nu stiti cine este Budrala. Face proiecte, toata lumea stie, nu se ascunde. Tupeu mare dragilor aveti cand scrieti ca este pacat. Oameni care HABAR AU nu au ce cauta in sistem. oricum sistemul este putred.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax