Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Directorul Electrica, Bogdan Medrea (PSD): „Toate partidele au lipit afișe ilegal pe stâlpii din Alba Iulia. Nu am dat nicio autorizație”

Publicat

Toate partidele și-au lipit afișe ilegal pe stâlpii Electrica, în campania electorală. Aceasta este declarația directorului Bogdan Medrea (PSD), care a precizat că nu a fost eliberată nicio autorizație de afișaj pentru niciun partid politic. În Alba Iulia, pe stâlpii Electrica au fost lipite afișe de la mai multe partide, însă, așa cum au putut vedea și trecătorii, cele ale PSD Alba, care îl puneau în prim plan pe președintele Ioan Dîrzu, s-au distins prin faptul că au fost lipite pe o veritabilă construcție de lemn în jurul stâlpilor.

Potrivit directorului Bogdan Medrea, tariful pentru afișaj pe stâlpii Electrica este de 92 de lei pe an. Această sumă nu a fost, însă, plătită de niciun partid la Electrica, întrucât afișajul s-a făcut în mod ilegal. Medrea, care este totodată președintele organizației de tineret a PSD Alba, susține că a transmis notificări la toate partidele pentru a da jos afișele.

În timp ce majoritatea partidelor, printre care și PNL, și-au lipit ilegal afișele cu bandă adezivă sau aracet, afișele electorale ale PSD au fost instalate, la fel de ilegal, pe o structură din lemn montată în jurul stâlpilor Electrica, la o înălțime de aproximativ 2 metri, operațiune pentru care ar fi fost nevoie de personal autorizat.

„Toate partidele au lipit afișe ilegal pe stâlpii Electrica. Le-am trimis notificări tuturor, inclusiv PSD, pentru a le da jos”, a declarat directorul Electrica, Bogdan Medrea.

La o săptămână de la încheierea campaniei electorale, stâlpii Electrica din Alba Iulia sunt încă plini de afișe electorale, în special ale PSD și PNL.

„Să moară și capra vecinului”

După ce ei înșiși au declarat la începutul săptămânii într-o conferință de presă că, din lipsă de resurse, afișajul electoral s-a făcut în cea mai mare parte pe stâlpii de la Electrica, tot ce răspund liderii PSD Alba la întrebări despre modul în care a fost folosit personalul autorizat pentru a monta structurile din lemn pe stâlpii Electrica sau alte resurse ale instituției este că au înregistrări cu liberali care făceau campanie în timpul serviciului.

„Din păcate noi nu am avut posibilitatea să beneficiem de locurile în care să ne punem bannere, sau dacă am vorbit cu anumite firme care aveau închiriate bannere și ne-am lăsat pe noi  pe ultimele două săptămâni, le-am pus astăzi și mâine ni le-au dat jos.Vreau să vă spun eu alte aspecte. Avem înregistrări, chiar filmări făcute de către colegii noștri și colegii lor, trimise către noi, cu funcționari de-ai lor care, în timpul programului, au fost în campanie electorală, îmbrăcați în ținute specifice, ceva mai spre galbene, și au participat a campaniile electorale. Lucrul acesta nu prea este în ton cu statutul funcționarului public, mai ales în timpul programului”, a declarat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Într-o conferință de presă susținută în această săptămână de către PDL, aceștia îi acuzau pe social-democrați că au folosit în mod ilegal angajați, mașini, telefoane și alte resurse ale instituțiilor publice în campania electorală și că directorii puși în funcție de PSD și-au amenințat angajații că își vor pierde locurile de muncă dacă nu votează PSD.

Inclusiv în presa locală au avut loc dispute pe tema faptului că subprefectul Cornel Murg (PSD) a participat la activități electorale, la Cugir, cu ocazia vizitei miniștrilor Dan Șova, Ecaterina Andronescu și nu numai, în județ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ion

    marți, 03.06.2014 at 21:46

    am un pont, de ce nu se aplica amenzi pentru aceste abuzuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax