|

Disponibilizații de la GHCL UPSOM cer milă BCR-ului

Situație dramatică pentru foștii angajați de la GHCL UPSOM Ocna Mureș. Aceștia încă nu și-au primit  cele două salarii compensatorii restante, ca urmare a restructurării societății.

Câţiva dintre aceștia s-au întâlnit, luni dimineață, cu directorul Ioan Bogdan, pentru a discuta despre această problemă.

„Azi am fost la uzină şi ne-am întâlnit cu domnul Bogdan, am discutat cu el despre salarii și ne spunea că face tot posibilul pentru a rezolva până la Sărbători, dar nu poate promite. Va merge mâine la BCR, să încerce să scoată ipoteca pe fier vechi şi o să vorbească și cu indienii, să dea şi al doilea salariu. Am trimis și noi o scrisoare la BCR Cuj şi BCR Bucureşti (pe care o puteti citit mai jos – n.a). Despre insolvență, a spus domnul director că este adevărat. Gazul şi Interagro au cerut insolvența. S-ar putea să o ceară şi Apele Române. Din ce a spus el, este aproape imposibil să nu fim declarați insolvenţi. A rămas să mergem, vineri, la el, să discutăm din nou, a declarat, pentru site-ul Ocna-Mures.info, unul dintre participanții la întâlnirea respectivă. În scrisoarea adresată BCR, foștii salariați solicită un accept pentru scoaterea la vânzare a fierului vechi provenit din mai multe active gajate de UPSOM în favoarea acestei bănci.

Va redăm, integral, scrisoarea adresată BCR:

Domnule director,
Vă scriu în numele foştilor angajaţi ai SC GHCL UPSOM SA Ocna Mureş. Sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune şi situaţia noastră este foarte tristă şi precară, pur şi simplu marea majoritate nu au ce pune pe masa zilnică, ce să mai vorbim de masa de sărbători. Vă scriem această scrisoare cu speranţa că dumneavoastră ne puteţi ajuta.

SC GHCL UPSOM SA are obligaţia de a ne acorda 3 salarii compensatorii, după ce am fost disponibilizaţi. Din acestea, a fost acordat un singur salariu de către firma indiană, restul de 2 salarii rămânând în sarcina conducerii actuale a societății. Societatea, însă, nu dispune de fondurile necesare acordării celor două salarii, decât reuşind să valorifice o parte din activele scoase din uz (fier vechi). Aici intervine o altă problemă. Majoritatea activelor scoase din uz sunt garantate către BCR, deci, fără acordul dumneavoastră, nu există posibilitatea tăierii şi valorificării lor.
Vă rugăm din suflet să ne ajutaţi, aprobând ridicarea garanţiei pe acele active, pentru a putea să ne luăm măcar încă un salariu compensatoriu, de sărbători. Timpul este foarte scurt şi se scurge în defavoarea noastră, vă rugăm să încercaţi soluţionarea problemei, în cel mai scurt timp. Cred că avem şi noi dreptul la sărbători fericite, într-un oraş atât de trist, unde, de multă vreme, lumea a încetat să mai zâmbească, apăsaţi de nevoile şi problemele sociale din acest oraş.
Cu speranţa că problema expusă de noi mai sus va fi soluţionată favorabil, vă mulţumim şi vă dorim SĂRBĂTORI FERICITE şi LA MULŢI ANI! ! !

URL scurt: http://alba24.ro/?p=9238avatar Publicat de pe 6 decembrie 2010 şi actualizat pe 7 decembrie 2010.
Publicat în Afaceri pe butuc, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI