Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIE de WEEKEND în ALBA: Concerte cu Connect-R și Direcția 5 la Cugir, spectacol de teatru la Alba Iulia și târg de toamnă la Blaj

Publicat

În acest weekend, centrul concertelor în aer liber va fi la Cugir, unde se desfăşoară evenimentul „Toamna Cugireană”. Cei care preferă de hit-urile formaţiei Direcţia 5 sau marca Connect-R pot vedea programul pregătit de organizatori. În schimb, în Alba Iulia, amatorii de teatru pot vedea un spectacol în regia actriţei Rodica Popescu Bitănescu, duminică de la ora 19.00. Cei care încă nu și-au făcut proviziile pentru iarna care bate la ușă o vor putea face la „Târgul Toamnei” de la Blaj.

Vă prezentăm câteva posibilități de a petrece timpul liber în acest weekend:

Toamna cugireană” a ajuns la a XVI-a ediţie. Anul acesta, evenimentul de la Cugir va avea loc în perioada 21-22 septembrie. Ca în fiecare an, din program fac parte spectacole artistice, tradiţionala paradă a portului popular, expoziţii, dar şi competiţia de off-road şi târgul meşterilor populari. Invitații speciali sunt Conect-R și Direcția 5, dar şi artişti consacraţi de muzică populară şi formaţii şi interpreţi de muzică uşoară. Vezi AICI programul.

 La începutul lunii octombrie, Alba Iulia va deveni pentru a opta oară, scena Festivalului Internațional de Teatru „Povești”. În prefața festivalului, ce va avea loc în 22, 23 și 24 septembrie la Alba Iulia, Blaj și Sebeș, invitata specială, Rodica Popescu Bitănescu, își va lansa cartea Triunghiul Femeilor și va prezenta o piesă în regie proprie, „Cinci Femei de Tranziție”. Spectacole pentru copii, pentru tineri și adulți, teatru de stradă, expoziții de schițe scenografice, de costume, o discuție liberă despre teatru și film cu Maia Morgenstern, concerte 7th Flower și Ozana Barabancea & Band sunt doar câteva dintre evenimentele ce fac parte din festival. Vezi AICI programul.

HC Alba-Sebeș se pregătește intens pentru debutul de campionat care va avea loc în acest sfârșit de săptămână. Handbalistele antrenate de Alexandru Weber vor începe turul în Sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș, sâmbătă, de la ora 11.00, când se vor întâlni cu HCM Oradea.

Piața Mare Agroalimentară din Blaj va găzdui duminică, începând cu ora 10.00, cea de a XIII- a ediție a manifestării „Bogățiile toamnei la Blaj”. Producătorii își vor expune cele mai bune produse din recolta acestui an. Pentru a intra mai devreme în atmosfera de sărbătoare, blăjenii se vor putea delecta vineri cu un program de muzică populară.

Localurile din oraș și-au adunat terasele și se pregătesc cu tot felul de petreceri care cinstesc sosirea toamnei și începerea anului școlar. Astfel amatorii de distracție pot să petreacă nopțile localurile care îi așteaptă cu petreceri pe gustul lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax